Kalkmagnet za pretvorbo vodnega kamna - Velikost XL

3.761,00 

Opis

Kalkmagnet za pretvorbo vodnega kamna

Dimenzija za cev 3 do 4 cole – za bloke in večstanovanjske hiše – D 51 cm, Š 25 cm, V 19 cm
 

PREDNOSTI, ki jih nudi Aqua Power KALKMAGNET:

• apnenčeve obloge v vodovodnih ceveh se ne tvorijo več
• apnenec se lažje odstrani
• montaža je možna na vseh vrstah vodovodnih cevi
• enostavna montaža brez rezanja cevi
• nobenih dodatnih stroškov
• deluje brez uporabe elektrike
• deluje brez dodatnih kemikalij
• za življenje pomembni minerali ostanejo v vodi
• narejen je iz okolju prijaznih materialov
• deluje trajno, vzdrževanje ni potrebno
• 25-letna garancija.

Voda je za življenje zelo pomembna, prav tako tudi njena sestava. Veliko ljudi je prepričanih, da je voda nezdrava, če vsebuje apnenec. Vendar je apnenec za ohranjanje zdravja človeškega telesa izredno pomemben. Problem predstavljajo obloge apnenca v vodovodnih ceveh in kuhinjskih aparatih, na pomivalnih koritih, armaturah ipd. Čiščenje terja čas in denar, poleg tega se za odstranjevanje naloženega apnenca porabi ogromne količine agresivnih čistilnih sredstev, ki po nepotrebnem onesnažujejo naše okolje.

AquaPower KALKMAGNET deluje na osnovi posebnega in trajnega delovanja visoko zmogljivih magnetov na tekočo vodo v vodovodnih ceveh. Rezultat tega delovanja je pretvorba apnenčevih kristalov. Z napravo Aqua Power KALKMAGNET se trdi apnenec v vodi prestrukturira in se ne nalaga v vodovodnih ceveh in armaturah, njegovo odstranjevanje pa je lažje. Pri uporabi naprave Aqua Power KALKMAGNET ostanejo v vodi življenjsko pomembni minerali, apnenec, ki dobi drugačno obliko (aragonit), pa se z lahkoto odstrani.

Izkoristite možnost 30 dnevnega brezplačnega testiranja! Ne pustite, da vas vodni kamen spravlja ob živce!

Montaža:

Priporočamo, da napravo namestite za vodomerom ali ventilom za regulacijo zraka oz. za ventilom za zapiranje dotoka vode.

Slika 1: odvijemo kovinsko ploščico iz Kalkmagneta
Slika 2: Kalkmagnet namestimo na cev (plastično, kovinsko)
Slika 3: Privijemo kovinsko ploščico nazaj na Kalkmagnet

Prepričajte se sami o pozitivnih lastnostih naprave Aqua Power Kalkmagnet in jo BREZPLAČNO 30 DNI TESTIRAJTE  na svojem domu.

Več o napravah Aqua Power si lahko pogledate na internet strani proizvajalca www.aquapower.at

Sanja Hladnik
Sanja Hladnik
Ljutomer, maj 2016
Read More
Z delovanjem magneta smo zadovoljni. Za našo tristanovanjsko hišo smo kupili 3/4 do 5/4 cole in deluje tako kot je bilo obljubljeno. Vodni kamen sicer je, ampak ga dosti lažje odstranimo, perilo je mehkejše, tuš kabino je potrebno manj čistiti, predvsem pa kamen ni več tako trdovraten in se ga samo obriše. Ker pa smo želeli boljšo vodo, smo se odločili še za nakup Aqua Power Jointa in s tem pridobili še revitalizirano vodo. Ni več okusa po kloru, po tuširanju je koža mehka in ne srbi, živali so v boljši kondiciji, predvsem piščančki so dosti bolj odporni, rastline boljše rastejo.
Vesna Skok
Vesna Skok
Ljubljana Tacen, november 2014
Read More
Upravnik nam je svetoval testiranje naprave Kalkmagnet za pretvorbo vodnega kamna. S stanovalci smo po predstavitvi izdelka, vzeli napravo dimenzije 2 coli na test. To je ustrezna dimenzija za celoten blok, kjer je več stanovanj. Po enomesečnem testiranju smo večina stanovalcev ugotovoili pozitivne lastnosti, predvsem pa manj agresiven vodni kamen in se odločili za nakup. Všeč nam je bila možnost testiranja, da so se lahko tudi nejeverjni stanovalci prepričali o delovanju naprave.
Karmen
Karmen
Dolsko, september 2013
Read More
Ugotovitve z uporabo Kalkmagneta po enem letu: vodni kamen lažje odstranimo, kava z mehkejšo vodo je dosti boljša, perilo bolj belo in manj trdo, koža ne srbi po tuširanju. Imamo Kalkmagnet za celoten blok, saj smo se vsi stanovalci odločili za nakup naprave, kar pomeni manjši strošek, kot če bi vsako stanovanje kupovalo nekaj svojega. Prihranek denarja, testirali smo pa lahko tako kot, če bi vsako stanovanje imelo nekaj svojega. Pri vstopu vode v blok je montiran Kalkmagnet velikosti 2-3 cole in večina stanovalcev smo ugotovili samo pozitivne lastnosti. Smo zadovoljni.
Družina iz Kamnika
Družina iz Kamnika
Kamnik, april 2011
Read More
Kalkmagnet 3/4 cole smo na sejmu v Celju vzeli na testiranje. Že po nekaj dneh smo opazili razliko na ploščicah, pipah in površinah v kopalnici, saj je bil vodni kamen v mehkejši obliki smo ga z lahko to odstranili brez solne kisline, kot smo to delali v preteklosti. Testiranje se je izkazalo za zelo uspešno. Po daljšem času so se začele izločati tudi obloge, ki so bile v inštalacijah, ceveh... Zelo smo zadovoljni in ga priporočamo.
Brigita Špec
Brigita Špec
Novo mesto - januar 2008
Read More
Napravo Aqua Power Kalkmagnet smo montirali pred več kot enim letom. Najprej smo ga vzeli za 30-dnevni test in že v testnem obdobju smo opazili vidne spremembe. Čiščenje kuhinjskega korita, površin v kopalnici in WC ju je bilo dosti bolj enostavno, brez Arfam Cilita in ostalih sredstev. Kar nekaj mesecev je trajalo in v tem času smo opazili tudi delce vodnega kamna, kar pomeni, da se je razgradil tudi tisti vodni kamen, ki je bil v ceveh in napeljavi. Mi smo zadovoljni.
Previous
Next

Dodatne informacije

Velikost

1/2", 3/4"-5/4", 1,5"-2"

Shipping

Free shippingdelivery all orders of $49 or more of eligible items across any product category qualify.

Plačilo

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express. The total will be charged to your card when the order is shipped. PayPal: Shop easily online without having to enter your credit card details on the website.

Opravite varen nakup

100% varen nakup Pri nas lahko opravite varen nakup.