Polnilna Li-ion Baterija

91,99 

Opis

Ta polnilna Li-ion baterija je primerna za hkratno uporabo z našimi napajlnimi kabli, saj je zagotavlja zunanjo energijo za bliskavice. Je idealen vir elektrike za poročne fotografije. S tem setom, bo vaša bliskavica popolnoma napolnjena v le nekaj sekundah in pripravljena za do 500 bliskov z največjo svetlobo. Ta set vam bo prišel prav v različnih okoliščinah.

Imamo 4 tipe napajalnih kablov, za različne modele bliskavic: Nikon, Canon, Sony in Metz. Izberite željeni napajalni kabel, glede na model bliskavice in ga povežite s to baterijo. Baterijo se lahko uporablja tudi z vašim sedanjim napajalnim kablom.

Integrirana CPU kontrola in termo-izolirano ohišje zagotavljata zaščito programske in strojne opreme, ki kombinira odlično zmogljivost, varnost in zanesljivost.

Dostava vključuje 1 DC 12 V polnilno Li-ion baterijo, 1 adapter in 1 trak. Če vgrajene baterije potrebujejo zamenjavo, prosimo kontaktirajte profesionalnega serviserja in jih zamenjajte z novo, primerno baterijo.

  • DC dovod napetosti: 9,6-12V
  • DC odvod napetost: 9,6-12 V
  • Kapaciteta: 2000 mAh
  • Napajalni čas baterije: približno 1 sekunda (polna moč)
  • Bliskavica: približno 500 x (polna moč)
  • Dimenzije (D x Š x V): 104 x 44,3 x 147 mm

Dodatne informacije

Število paketov

Teža

Shipping

Free shippingdelivery all orders of $49 or more of eligible items across any product category qualify.

Plačilo

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express. The total will be charged to your card when the order is shipped. PayPal: Shop easily online without having to enter your credit card details on the website.

Opravite varen nakup

100% varen nakup Pri nas lahko opravite varen nakup.