Pure2Improve Mreža za Vračanje Nogometnih Žog P2I100440

8,95 

Na zalogi

Opis

Mreža za vračanje nogometnih žog, znamke Pure2Improve, se uporablja za vračanje vaših strelov po tleh ali po zraku, zato vam omogoča utrjevanje sposobnosti nadzora nad žogo.

Zahvaljujoč ekskluzivnemu dizajnu, se lahko ta mreža za vračanje nogometnih žog namesti pod različnim kotom, za različno vračanje žoge. Mreža se ponaša z območjem za ciljanje v kontrastni barvi. Konstrukcija iz močnih jeklenih cevi je narejena za dolgotrajno uporabo. Zadnja stran omogoča treniranje podaj. Poleg tega je mreža zložljiva, zato je prenašanje in shranjevanje enostavno.

Pure2Improve izdelki so v pomoč športnikom pri izboljšanju njihove učinkovitosti. Ne glede na to ali uživate v nogometu, drsanju, hokeju ali plavanju, vam bo izjemna fizična pripravljenost v pomoč pri vaši športni učinkovitosti, poleg tega pa vas bo zaščitila tudi pred poškodbami. Vsak šport prinaša fizične obremenitve vašega telesa. Vadbo potrebujete za izboljšanje svojega ravnotežja, fleksibilnosti ali agilnosti, da boste najboljši v svoji igri.

  • Barva: Črna in rdeča
  • Material: 70% kovina in 30% mreža
  • Dimenzije: 111.7 x 105.5 x 63.5 cm (D x Š x V)
  • Izjemno močne jeklene cevi
  • Ekskluziven dizajn omogoča preprosto namestitev naklona za različno vračanje žoge

Dodatne informacije

Barva

Število paketov

Teža

Shipping

Free shippingdelivery all orders of $49 or more of eligible items across any product category qualify.

Plačilo

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express. The total will be charged to your card when the order is shipped. PayPal: Shop easily online without having to enter your credit card details on the website.

Opravite varen nakup

100% varen nakup Pri nas lahko opravite varen nakup.