RedFire Kamin Acopulco iz gline bronast 86036

97,34 

Opis

RedFire Acopulco vrtni kamin izgleda odlično, ponaša pa se s pristnim mehiškim pridihom. Ta glinen kamin popolnoma konduktira vročino, zato ne boste potrebovali veliko lesa za ohranjanje ognja. Velika odprtina kamina omogoča izgradnjo velikega ognja s pomočjo večih drv.

Acopulco kamin je tudi dvignjen. Močno, jekleno stojalo z oblogo iz umetne mase zagotavlja, da bo kamin ostal na mestu, da bo rokovanje z ognjem vedno varno. Kamin z okrasnimi detajli se bo odlično podal na vaš vrt ali dvorišče, tudi ko v njem ne bo zakurjenega ognja.

Z višino 85 cm in premerom 36 cm, je ta kompakten kamin primeren za manjše vrtove in zunanje prostore. Acopulco ima priloženo močno jekleno stojalo. Priložen je tudi zaščitni pokrov za dimnik, ki bo kamin zaščitil pred dežjem. Če želite svoj izdelek še bolj zaščititi, je ta kamin primeren za RedFire dežno pokrivalo Chimeneas M, ki ni priloženo.

  • Barva: Bronasta
  • Material: Glina
  • Dimenzije: 36 x 85 cm (Premer x V)
  • Pristni dizajn
  • Priloženo trdno jekleno stojalo z oblogo iz umetne mase in pokrov za dimnik iz gline

Dodatne informacije

Barva

Število paketov

Teža

Shipping

Free shippingdelivery all orders of $49 or more of eligible items across any product category qualify.

Plačilo

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express. The total will be charged to your card when the order is shipped. PayPal: Shop easily online without having to enter your credit card details on the website.

Opravite varen nakup

100% varen nakup Pri nas lahko opravite varen nakup.