RedFire Ognjišče v obliki koša Denver črno jeklo 39x39 cm

45,57 

Opis

Gre za klasično košaro za ogenj z elegantnim dizajnom in modernim pridihom Denver znamke RedFire. Ta izdelek je oblikovan kot običajna košara za ogenj, zato bo dodal toplino in vzdušje, ki ga iščete.

Je preprosta za premikanje, plošča za iskre pa zagotavlja, da bo na tleh terase ali vrta zelo malo umazanije. Ko bo ogenj ugasnil, bo tako vse čisto. Zaradi široke odprtine je dovolj prostora za precej velik ogenj, ki ga lahko ustvarite z nekaj večjimi poleni, da boste ob njem lahko s svojimi gosti uživali cel večer.

Ohišje v obliki rešetke zagotavlja dobro kroženje zraka, da bodo plameni lepo plesali in rasli. Jeklo s prašnim premazom posodi za ogenj dodaja eleganten in čudovit izgled. Da bi ta videz posode ohranili kolikor se, priporočamo, da je košara za ogenj Denver vedno suha in shranjena v notranjih prostorih. Paket vsebuje košaro za ogenj, ki je enostavna za namestitev, ter posodo za lovljenje pepela.

  • Barva: Črna
  • Material: Jeklo
  • Dimenzije: 39 x 39 x 45 cm (D x Š x V)
  • Klasična oblika
  • Paket vsebuje kamin in posodo za lovljenje pepela

Dodatne informacije

Barva

Število paketov

Teža

Shipping

Free shippingdelivery all orders of $49 or more of eligible items across any product category qualify.

Plačilo

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express. The total will be charged to your card when the order is shipped. PayPal: Shop easily online without having to enter your credit card details on the website.

Opravite varen nakup

100% varen nakup Pri nas lahko opravite varen nakup.